Izvor:
11.10.2016 u 16:28
0

KOŠARKAŠKI REPREZENTATIVAC: Psuje na turskom, kao na srpskom

Bogdan Bogdanović otkrio je nekoliko vrlo interesantnih stvari o sebi i životu u Istanbulu, kao i očekivanja pred početak nove sezone.

– Biće zanimljivo. Igraćemo u sjajnim gradovima poput Barselone, Madrida, Moskve, Atine, Tel Aviva… Pa i Beograda, što je bila prva stvar koju sam proverio kada je izašao kalendar. To je moj grad i volim kada se vraćam u Srbiju.

Turski još nije savladao u potpunosti.

– Naučio sam na turskom nekoliko šala i psovki, a mogu i da naručim hranu u restoranu. Svakog dana učim nešto novo, ali turski se ne priča toliko, pa ga zato teže učim. Pričamo uglavnom na engleskom i srpskom – istakao je Bogdan.

Hotsport.rs
Foto: Twitter/Phoenix Suns Insider

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter