Izvor:
19.10.2016 u 01:26
0

NBA KLUBOVI GA JURE, ON IH ODBIJA: Srbin najbolji košarkaš van Amerike

To skoro da nije nikakva novost: Milošu Teodosiću se divi ceo košarkaški svet! Iako odoleva pozivima NBA ligaša najbolji evropski plejmejker je tiha patnja klubova sa druge strane Atlantika.

Čeka se „samo“ da Teodosić kaže kako bi voleo da igra u najjačoj košarkaškoj ligi sveta, pa da krene lov… O tome kakvo mišljenje imaju u NBA ligi o Milošu Teodosiću govore i poslednje informacije iz Amerike.

Generalni menadžeri NBA ligaša izjašnjavali su se o tome koji je najbolji igrač sveta koji trenutno ne nastupa u Americi. Reprezentativac Srbije je izvojevao ubedljivu pobedu. On je dobio 53,6 posto glasova. Dominaciju Miloša Teodosića najbolje ilustruje činjenica da je drugoplasirani Serhio Ljulj sakupio 28,6 posto glasova. Slede Nando de Kolo (14,3) i Vasilis Spanulis (3,6 posto glasova).

I još jedan podatak koji govori o Teovoj dominaciji. Za najboljeg igrača koji igra van američkog kontinenta prošle godina izabran je hrvatski reprezentativac Dario Šarić. On je imao 28,6 posto glasova

Mocartsport
Foto: Facebook/CSKA Moscow

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter