Izvor:
19.10.2016 u 16:17
0

ZVEZDA I PARTIZAN U KLINČU: „Večiti“ žele bivšeg NBA igrača

Stefan Janković nije uspeo da se izbori za mesto u NBA ligi, pošto je Majami odlučio da se odrekne njegovih usluga, što je bio znak da reaguju Crvena zvezda i Partizan

Jankovića on je slobodan u izboru nove sredine, pa nije nemoguće da dođe u Srbiju i potpiše za jedan od dva najveća kluba – Partizan i Zvezdu.

Partizan je još letos napravio prvi korak, preko trenera Aleksandra Džikića, koji je bio trener u letnjoj ligi, kada je pričao sa Stefanom Jankovićem.

– Iz Zvezde sa mnom nisu kontaktirali, osim navijači na društvenim mrežama. Cenim ljude iz Partizana, prevashodno trenera Džikića. On je u Las Vegasu našao vremena da se upozna sa mnom i da mi predstavi plan i program, kao i viziju za moj dalji razvoj – rekao je za Blic Janković.

informer
Foto: Wikipedia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter