Izvor:
12.08.2019 u 19:42
0

AMERIKANAC NAPUSTIO ARMANI: Naneli potpisao za Šangaj Šarks!

Američki košarkaš Džejms Naneli postao je novi član kineskog kluba Šangaj Šarks.

Čelnici Armanija i Naneli vodili su duge pregovore, nakon kojih je pronađen način na koji bi on mogao da postane slobodan igrač, navodi košarkaški portal "Sportando".

Naneli je u Armani stigao sredinom prošle sezone i tada je dogovorio saradnju do juna 2020. godine. Ipak, ugovor je raskinut ranije i Armani tako neće dobiti obeštećenje, a Naneli će svoju karijeru nastaviti u Kini.

Detalji njegovog ugovora sa Šangaj Šarksima još uvek nisu objavljeni.

Naneli je sa Fenerbahčeom 2017. godine osvojio Evroligu, a sezonu nakon toga izrazio je želju da se vrati u NBA, pa je karijeru tada nastavio u Minesoti i Hjustonu, gde je proveo samo 10 dana.

b92.net
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter