Izvor:
12.08.2019 u 20:07
0

VLASNIK DALASA O KARMELU ENTONIJU: „On mora da bude deo tima SAD na Svetskom prvenstvu!“

Vlasnik NBA franšize Dalas Meveriksa Mark Kjuban izjavio je kako mora da se "založi" za Karmela Entonija pošto on mora da bude deo tima SAD na Mundobasketu.

– Moram da se založim za Karmela. On bi trebalo da bude deo tog tima. Apsolutno nema razloga da ga ne zovu u tu ekipu. Što se tiče ‚skretanja pažnje‘, mislim da je to besmislica jer ekipu vode najbolji treneri na planeti. Kako je Melo u tom kontekstu loš – rekao je Kjuban.

Čak petnaestorica NBA košarkaša je ovoga leta odbilo da nastupi za nacionalni tim SAD i veliki broj ljudi je selektoru Gregu Popoviču poručio da pozove Karmela Entonija, koji već duže vreme nema klub.

Entoni je sa reprezentacijom SAD osvojio tri zlatne medalje na Olimpijskim igrama (Peking, London, Rio) i jednu bronzu (Atina), kao i jednu bronzu na Mundobasketu u Japanu 2006. godine.

b92.net
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter