Izvor:
21.10.2016 u 21:27
0

EVROPSKI KLUB U NBA LiGi: Istočna konferencija čeka kralja!

Real Madrid bi uskoro mogao da zaigra u NBA, a predsednik "kraljevskog kluba" Florentino Perez zvanično je zatražio mesto u Istočnoj konferenciji najjače lige na svetu.

Već nekoliko godina se šuška, i priča po "hodnicima" da bi neki evropski klub mogao da se takmiči u NBA ligi, a po svemu sudeći, taj dan je sve bliži.

Prvi je udicu bacio Real, čiji je predsednik zvanično zatražio mesto u Istočnoj konferenciji. Florentino Perez je na ovu temu razgovarao sa komesarom NBA lige Adamom Silverom.

– Pričao sam sa Silverom i izneo mu naš predlog. Imamo sjajan tim i tražio sam mu mesto za Real u Istočnoj konferenciji NBA lige – rekao je Perez i dodao:

– Rekli su nam da sačekamo dok to urade i sa nekim drugim evropskim klubovima. U evropskoj košarci konstantno gubimo novac i zato radimo na ideji o igranju NBA ligi jer želimo da budemo deo najjačeg takmičenja na svetu – zaključio je prvi čovek "kraljevića".

Informer
Foto: Flickr

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter