Izvor:
08.09.2019 u 15:13
0

PORAZ SRBIJE: Reprezentacija savladana od Španije!

Košarkaška reprezentacija Srbije izgubla je danas od Španije 81:69 ( 20:13, 17:32, 19:22, 13:14) u drugom meču druge faze Svetskog prvenstva u Kini.

Španci su ovim trjumfom završili kao prvi u grupi J i sa te pozicije idu u četvrtfinale, dok su izabranici Aleksandra Ðorđevića zabeležili prvi poraz i kao drugoplasirana ekipa u grupi nastavljaju takmičenje na SP.

Rival Španije u četvfinalu biće Poljska, dok će srpski košarkaši za ulazak u polufinale igrati protiv Argentine.

Srbija je za razliku od svih prethodnih mečeva na šampionatu, odigrala u neprepoznatvljivm izadanju, što je rezultiralo prvom neuspehu posle 10 pobeda u pripremnom periodu i četiri trijumfa SP.

Najefiksniji u srpskom timu bio je Bogdan Bogdanović 26 poena i 10 skokova, koji je bio jedni dvocifren.

Po sedam poena dali su Nikola Milutinov i Miroslav Raduljica, a meč je obeležilo i isključnje Nikole Jokića u trećoj četvrtini.

Kod Španaca je najbolji bio Riki Rubuio sa 19 koševa, dok je Viktor Klaver ubacio dva manje.

Srbija će četvfinalni meč sa Argentinom igrati u utorak od 13 sati po srednjeevropskom vremenu.

Izvor: Tanjug
Foto. Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter