Izvor:
12.09.2019 u 18:10
0

PONOVO U NBA: Džo Džonson se vraća na svoje mesto!

Sedmostruki Ol-star igrač Džo Džonson će se u 38. godini vratiti u NBA ligu.

Nekadašnji deseti pik na draftu je potpisao delimično garantovani jednogodišnji ugovor sa Detroit Pistonsima.

Džonson je tako postao prvi igrač koji je posle nastupa u privatnoj BIG3 ligi došao do šanse da se vrati na veliku scenu.

On je u martu ove godine odlučio da zaigra u ligi koju je osnovao muzičar, glumac i producent Ajs Kjub, u avgustu je izabran za najkorisnijeg igrača, a 1. septembra je postao šampion, sa svojom ekipom Triplets.

U BIG3 ligi je ove sezone trebalo da zaigra i reprezentativac Srbije u basketu Dušan Domović Bulut, ali to doga nije došlo jer mu je FIBA zapretila suspenzijom sa eventualnog nastupa na Olimpijskim igrama u Tokiju.

Džonson je u karijeri nastupao za Boston, Finiks, Atlantu, Bruklin, Majami i Jutu, a 2018. godine je nosio dres Hjuston Roketsa.

Izvor: B92
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter