Izvor:
13.09.2019 u 13:15
0

SVETSKO PRVENSTVO U KOŠARCI: „Glava i srce“ do pobede! (FOTO)

Selektor košarkaške reprezentacije Španije Serdjo Skariolo rekao je danas da su njegovu ekipu "glava i srce" odveli do pobede protiv Australije i plasmana u finale Svetskog prvenstva.

– Sjajan je osećan biti u finalu. Želim da čestitam svojim igračima, ali i Australiji. Sjajno su igrali, borili su se do kraja. Znamo da su jak, talentovan i dobro vodjen tim. Ovo je lepo rivalstvo – rekao je Skariolo posle utakmice.

Košarkaška reprezentacija Španije prvi je finalista Svetskog prvenstva u Kini, pošto je danas u Pekingu pobedila Australiju posle dva produžetka sa 95:88.

– Moji igrači su u odlučujućim momentima u četvrtoj četvrtini i produžecima donosili dobre odluke. Zato želim da im čestitam, ne samo na uloženom trudu, već i zbog toga što su ostali mirni i donosili dobre odluke – rekao je Skariolo.

– Glava i srce odveli su nas do pobede – dodao je selektor Španije.

Španija će u finalu igrati protiv pobednika drugog polufinala Argentina – Francuska.

Izvor: Tanjug
Foto: fiba.com

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter