Izvor:
26.10.2016 u 16:35
0

Završava karijeru: Ništa od povratka u Partizan

Bilo je u novijoj istoriji Partizana igrača koji su ostavili dublji trag u košarkaškom klubu iz Humske, ali retko ko je imao takvu konekciju sa Grobarima kao Saša Pavlović. Nekada NBA as bio je simbol šampionske epohe. I ne samo to. Od strane navijača Partizana proglašen je ljudskim maksimum… I danas ga pozdravljaju kad god ga vide.

I naravno nadaju se da bi ponovo mogao da obuče crno-beli dres. Međutim,nekadašnji reprezentativac naše zemlje je najavio kraj karijere.

Trenutno se odmara u Beogradu.

Direktno je odgovorio na pitanje postoji li uopšte šansa da se se vrati u Partizan. Posebno, jer ga ljudi viđaju u društvu Aleksandara Džikića.
– Sezona sa Panatinaikosom, koja je bila 18. u karijeri, računajući od trenutka kada mi je košarka postala profesija, fizički i emotivno me je ispraznila, pa sam odlučio da uzmem tajm-aut. A kada se ukaže toliko slobodnog vremena, valjda je normalno da dođem i pogledam klub za koji sam igrao i za koji odmalena navijam. Ljude je zainteresovalo to što sam sa porodicom odlučio da nam glavna baza bude Beograd, što je stariji sin ovde nastavio školu, što Džikića znam i privatno, ne samo sa terena, pa su verovatno na bazi svega toga proizveli bespotrebne spekulacije.

Mocartsport
Facebook/KK Partizan

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter