Izvor:
15.09.2019 u 13:14
0

BOGDANOVIĆ VANSERIJSKI IGRAČ: U fantastičnoj petorci Svetskog prvenstva!

Nemanja Nedović veruje da ne bi trebalo da postoji sumnja o odabiru Bogdana Bogdanovića u idealan tim Svetskog prvenstva.

FIBA će objaviti najbolju petorku prvenstva posle okončanja finala Španije i Argentine.

Na spisku potencijalnih kandidata nalazi se naš Bogdan Bogdanović, koji je tu uprkos tome što su "orlovi" podbacili i završili kao peti.

Bogdan se trenutno nalazi u hali finalne utakmice gde meč gleda u društvu Derika Rouza i Ekpea Judoa, a portal Sportando najavio je da je on tu jer se očekuje da bude izabran u idealnih 5.

Povodom toga oglasio se Bogdanov kolega Nedović, koji je rekao: "To samo očekujete? Mislim da nema nikakve sumnje…".

Bogdan je za skoro 28 minuta na terenu imao prosek od 22,9 poena, 4,1 skok, 4,4 asistencije, 1,3 ukradene i 1,4 izgubljene lopti po meču.

Izvor: b92.net
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter