Izvor:
24.09.2019 u 12:35
0

JOKIĆ: Protivnik sam medija jer su loši za sport!

Srpski novinari i medijski radnici su tokom priprema i za vreme Svetskog kupa bili uskraćeni za izjave Nikole Jokića.

Centar Denvera je odbijao da govori za srpske izveštače, a svoje mišljenje o medijima je izneo je za jednu sportsku televiziju.

– Ja sam iskreno veliki protivnik medija jer mislim da su loši za sport, ali mi smo zbog medija tu gde jesmo, zato smo i poznati i zato im je i moguće da imaju uticaj. Jeste, uticaj koji sportisti mogu da imaju bude i veći nego neki, da kažem, važniji ljudi u svetu – rekao je Jokić.

Zvanično najbolji centar NBA lige je tokom proteklih godina bio na meti, uglavnom tabloidnih medija, a sve zbog pitanja "hoće li ili neće" da igra za reprezentaciju Srbije.

b92.net
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter