Izvor:
05.11.2019 u 21:36
0

EVROKUP: Venecija prekinula pobedničku seriju Partizana!

Košarkaši Partizana izgubli su večeras od ekipe Venecije 83:69 (18:21, 21:16, 9:25, 21:21) u Štark areni, u šestom kolu grupe B Evrokupa.

Bio je ovo prvi poraz crno-belih, kojim su prekinuli seriju od pet pobeda u Evokupu, dok je Venecija došla do skora 4:2 i druge pozicije u grupi B.

Gostujući tim do trijumfa je predvodio Mičel Vat sa 27 poena i pet asistencija.

U timu Partizana najbolju rolu imao je Rašon Tomas sa 18 koševa i četiri skoka.

Meč u beogradskoj Areni bolje su otvorili gostujući košarkaši serijom od 9:0, ali su crno-beli poenima Ognjena Jaramaza i Radeta Zagorca prekinuli "sušu" od tri minuta bez koša.

Do kraja prvog dela, viđena je egal igra, pa su košarkaši Venecije posle prve četvrtine imali prednost od tri poena.

Druga deonica donela bolju igru Partizana, ali su gosti držali ritam, što je izabranicima Andree Trinkijerija donelo samo plus dva pred treću četvrtinu.

Naredenih deset minuta bilo je najlošije izdanje crno-belih, koji nisu imali rešenje za Mičela Vata.

Košarkaši Venecije namestili su ruku, pogađali iz svih pozicija, što je rezultiralo da u poslednji deo uđu sa velikih 14 poena prednosti.

Do kraja meča Venecija je samo održavala prednost.

Košarkaši Partizana sledeći meč igraju protiv Tofaša 13.novembra.

Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter