Izvor:
12.11.2019 u 13:21
0

LITVANCI DOBILI SELEKTORA ZA EUROBASKET 2021: Maskolijunas NOVI šef stručnog štaba Litvanije! (FOTO)

Pomoćni trener Žalgirisa Darijus Maskolijunas imenovan je za novog selektora košarkaške reprezentacije Litvanije, potvrdio je tamošnji Savez.

Na sednici Košarkaškog saveza Litvanije u Kaunasu odlučeno je da bivši košarkaš i aktueni pomoćnik Šarunasa Jasikevičijusa u Žalgirisu bude naslednik Dainijusa Adomaitisa, kome je takođe bio asistent proteklih šest godina.

Maskolijunas će da vodi Litvance u kvalifikacijama za Eurobasket 2021. godine, sa početkom od februara kada je prvi "prozor", kao i na predolimpijskom turniru za plasman u Tokio.

Maskolijunas, osvajač Evrolige sa Žalgirisom kao igrač, sa klupe asistirao je Jonasu Kazlauskasu i Adomaitisu u osvajanju dva evropska srebra sa selekcijom Litvanije.

Izvor: Tanjug
Foto. Arhiva/ 15min.It

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter