Izvor:
12.11.2019 u 21:50
0

EVROKUP: Darušafaka se mučila sa Nanterom!

Košarkaši Andore su rezultatom 99:87 pobedili su Ulm na svom parketu, dok se Darušafaka mučila sa Nanterom u Francuskoj.

Andora je, rezultatski gledano, prilično lako pobedila Ulm, ali je ekipa Jake Lakoviča pružila pristojan otpor.

Sjajnom igrom je Andora napravila veliku razliku već u prvoj četvrtini i zahvaljujući Vokeru, Todoroviću i drugovima posle prvog desetominutnom periodu na semaforu je pisalo 30:17 u korist gostiju.

U drugom periodu, Ulm se malo probudio i počeo da pruža otpor španskom predstavniku, što nam je nekako sugerisalo da nismo videli sve od domaćeg sastava. Kada je drugo poluvreme počelo, Obst, Hejs i Brisko, poveli su saigrače ka velikoj seriji i prednost Andore se topila iz napada u napad.

Tako smo pred start poslednjeg desetominutnog perioda imali samo poen prednosti Andore, koja je ipak slomila otpor Ulma i upisala pobedu broj 4 u ovogodišnjem izdanju Evrokupa.

Kilijan Hejs i Ajzea Brisko su predvodili Ulm sa po 19 poena, dok je Kelvin Hana u redovima Andore bio najefikasniji sa 20 poena, a Voker i Todorović su postigli po 17.

Košarkaši Darušafake su serijom u poslednjoj četvrtini uspeli da pobede ekipu Nantera rezultatom 82:68 i tako učvrstili svoju poziciju broj 2 u grupi C Evrokupa.

Popularna "Dačka", imala je veoma dominantno prvo poluvreme. Oni su za 20 minuta košarke ubacili 45 poena i sve je delovalo kao da će upisati novu laku pobed, ali se u trećoj deonici domaćin probudio i kontra serijom stvorio egal meč.

U drugoj polovini poslednjeg kvartala, Darušafaka uspeva da slomi Nanter i upisuje pobedu broj četiri. Keni Čeri je predvodio domaći tim sa 18 poena, a Hamilton i Kolson su sa po 17 poena bili najbolji u redovima turskog tima.

b92.net
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter