Izvor:
20.11.2019 u 14:33
0

KRAJ NESLAVNE EPIZODE: Parahuski napustio Partizan!

Artjom Parahuski, beloruski centar, napustio je Partizan!

Parahuski, koji je doveden kao veliko i najskuplje pojačanje crno-belih, do sada nije pokazao gotovo ništa. Već neko vreme u taboru crno-belih se tražio modus kako da klub i igrač postignu sporazumni raskid ugovora.

To se konačno i dogodilo. Kako saznajemo, Belorusu je isplaćena jedna i po plata, što je oko 75.000 evra. Koliko i kako je igrao, ni to nije loše.

– Da, do kraja dana raskidamo ugovor s njim. Jedino što mogu da vam kažem jeste da je klub napravio dobar dogovor s Parahuskim i njemu će biti isplaćen samo jedan deo ugovora. Mi sada tražimo drugo adekvatno rešenje na toj poziciji – rekao je predsednik KK Partizan Ostoja Mijailović.

Mnogi su bili iznenađeni slabim partijama ovog inače vrlo dobrog centra, koji je ranije igrao odlično i u evroligaškoj konkurenciji. Jedan od problema, kako saznajemo, su i veliki porodični problemi sa kojima je bio suočen, pa nije mogao da se u potpunosti koncetriše na košarku.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter