Izvor:
24.11.2019 u 01:37
0

PARTIZAN NE ŽELI MILOSTINJU: Grobarima stiže veliko pojačanje! (FOTO)

Posle neuspelog pokušaja sa Džejmsom Belom, Partizan na ''popravnom''. Sada greške ne sme biti.

Dugo se već iz Partizana najavljujue još jedno kvalitetno pojačanje iz inostranstva, delovalo je da će to biti Džejms Bel, ali on nije prošao lekarske preglede, pa su crno-beli u poslednjem trenutku odustali od njegovog angažmana.

U međuvremenu, Partizan se rastao i sa centrom Artsjomom Parahovskim, pa navijači crno-belih smatraju da je sada već krajnje vreme da konačno stigne jedno pravo pojačanje.

Na tu temu je, između ostalog, danas sa novinarima na Sajmu sporta govorio i predsednik kluba Ostoja Mijailović, koji je potvrdio da je novo pojačanje već izabrano, samo se još čeka finalizacija dogovora.

– Već naredne nedelje možemo očekivati igrača na bekovskoj poziciji. U završnoj fazi pregovora smo sa jednim kvalitetnim igračem, ali ne želim još da pričam o imenu, dok ne budemo potpisali ugovor sa njim.

– Nemamo pravo na grešku. Parahovski je bio jedan od retkih koji nije opravdao naša očekivanja, ali su svaka ostala pojačanja bila jako kvalitetna – objasnio je Mijailović, a prenosi

Kada je u pitanju Parahovski, Mijailović je ponovio da je raskid ugovora dogpvoren uz ''minimalnu štetu'' za Partizan i da je deo budžeta ostao i za dovođenje još jednog centra.

Ali, ni to nije ssve od dobrih vesti za navijače Partizana. Njihovom novom ljubimcu Vilijamu Mozliju uskoro će biti ponuđen novi, duži ugovor!

– Svi smo svedoci truda i rada Vilijama Mozlija i predložiću našim ljudima u klubu da postignemo dogovor da mu produžimo ugovor, ukoliko bude želeo da igra za nas – otkriva prvi čovek Partizana.

Sve ovo u Partizanu rade kako bi na kraju sezone ostvarili zacrtani cilj – plasman u Evroligu.

Ali, ne na bilo koji način.

– Ne treba da čekamo da nas neko poziva i daje bilo kakvu milostinju koja nam nije pripala. Želim da se plasiramo ili preko ABA lige ili preko Evrokupa.

Mislim da je Partizan sa svojom istorijom, navijačima, sadašnjom infrastrukturom i finansijskoj stabilnosti koju danas imamo u Partizanu, u svakom smislu zaslužio da igra Evroligu.

– Mi smo je igrali 15 godina i Srbija dobro zna šta Partizan donosi kada igra to takmičenje – zaključio je Mijailović.

Izvor: sportske.net
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter