Izvor:
24.11.2019 u 09:55
0

GUDURIĆ I DŽEJMS NA PARKETU: Cenim to, čoveče! (VIDEO)

Iako je Memfis poražen od Los Anđeles Lejkersa rezultatom (109:108), deluje da je Marko Gudurić, bek Grizlisa i reprezentacije Srbije uživao u meču protiv ekipe koja je čak 16 puta osvajala NBA ligu.

Jeste Gudurić na parketu proveo samo 12 minuta i činjenica je da se nije preterano proslavio (pogodio je dva šuta za tri poena od ukupno osam puteva iz igre), ali deluje da je svoju minutažu iskoristio na pravi način.

To je otkrio Piter Edminston, novinar koji prati Memfis i koji na tviteru redovno izveštava pratioce o dešavanjima sa mečeva Grizlisa. Ovaj put, on je sa svojim pratiocima objasnio zbog koje situacije sa utakmice je radoznao.

Zanima me šta je Marko Gudurić rekao Lebronu Džejmsu dok je bio na liniji slobodnih bacanja… Šta god da je to bilo, sigurno je bilo od srca, a završilo se tako što ga je Lebron pogledao, potapšao po leđima i rekao "cenim to, čoveče". –

Naravno, nije Piter jedini koji je radoznao, već sada mnogi navijači Memfisa nagađaju šta je to Gudurić poručio Džejmsu. Možda to ima veze sa brojem na dresu, možda je nešto drugo ili treće, ali jedno je sigurno, Marko se uprkos porazu u noći između subote i nedelje proveo sjajno.

Izvor: sport.blic.rs
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter