Izvor:
04.12.2019 u 09:46
0

MUČIM SE, BAŠ SE MUČIM Nikola Jokić o njegovoj realnosti u NBA

LOŠA SRPSKA NBA NOĆ Jokić u senci Lebrona

Srpski reprezentativac Nikola Jokić priznao je da se muči na početku NBA sezone. Prva zvezda Denvera u poslednje četiri utakmice ima prosek od samo devet poena, a generalno igra toplo-hladno od početka oktobra.

U noći između utorka i srede, Jokić je i protiv Lejkersa odigrao razočaravajuću utakmicu, pošto je u porazu upisao 13 poena, pet skokova, osam asistencija, tri ukradene, pet izgubljenih lopti, a iz igre je šutirao 4/12.

– Trenutno se mučim, a trener je pametan tako da ne daje loptu košarkašu (ne poziva akcija za njega) koji ne može ništa da pogodi. Nemam problem s tim. Dobro sam – rekao je Jokić novinarima posle utakmice.

Nije strašno, naš košarkaš svake sezone kreće nešto sporije i od decembra uđe u prepoznatljiv ritam. To se očekuje i sada, međutim videćemo da li će se i desiti:

– Nisam mislio da ću se mučiti ovoliko, ali to je realnost. Ne mogu ništa da pogodim. Tako je kako je. Ali, čak i kada ne pogađam mislim da mogu da utičem na igru na drugi način.

Nikola Jokić je u novembru prosečno beležio 15,8 poena, 10 skokova i 5,8 asistencija. To ne bi trebalo da brine jer je Nikola novembra 2018. u proseku imao 13,9 poena, devet skokova i sedam asistencija, a potom je u decembru digao formu beleživši – 21p, 10sk i 8as.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter