Izvor:
14.12.2019 u 17:13
0

ATAMAN PONOVO OBORIO OBRADOVIĆA Efes pobedio Fenerbahče

Košarkaši Anadolu Efesa pobedili su Fenerbahče 79:66 u 12. kolu turskog šampionata.

Ekipa Ergina Atamana je u kratkom vremenskom periodu dva puta savladala velikog rivala i time je jasno stavio do znanja ko je prva ekipa u Turskoj.

ŠPANSKI VELIKAN SAOPŠTIO: Baskonija povlači dres Rakočevića!

Efes je utakmicu prelomio u trećoj četvrtinu koju su dobili rezultatom 26:10. Fener u poslednjoj četvrtini nije uspeo da se vrati i pretrpeo je treći poraz u domaćem prvenstvu.

Srpski košarkaš Vasilije Micić predvodio je domaći tim do pobede sa 15 poena, četiri skoka i tri asistencije. Najefikasniji bio je Kruno Simon sa 16 poena, dok su po 14 postigli Larkin i Singlton.

U poraženom sastavu Nikola Kalinić je ubacio četiri poena za 26 minuta. Predvodio ih je De Kolo sa 17 i Mahmutolu sa 10.

BOJ SPORTSKIH GIGANATA Partizan-Cibona u "Štark Areni", pogledajte njihove dvoboje kroz istoriju (VIDEO)

Efes je u vrhu sa 13 pobeda i jednim porazom, dok je Fener treći sa 9/3.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter