Izvor:
17.12.2019 u 09:15
0

ON JE LEGENDA NBA LIGE Neverovatni rekord Bobija Marjanovića! POGLEDAJTE! (VIDEO)

Dalas Maveriksi su u noći između ponedeljka i utorka pokazali da ih neopravdano potecnjuju i potvrdili da će sa ili bez Luke Dončića uraditi sve da uđu u plej-of. Boban Marjanović je još jednom pokazao zbog čega ga obožavaju navijači širom NBA lige, a jednim gestom je oduševio pristalice Milvoki Baksa.


POGLEDAJTE JOŠ SPORTSKIH VESTI

ONA NIJE REZERVA, ONA JE PRAVA BOMBA: Golman Zvezde pokazao novu devojku!

GDE JE TU ZVEZDA Za Ligu šampiona u igri DVE MILIJARDE evra!

ČISTKA U ZVEZDI Evo ko odlazi, a tek ko oblači crveno-beli dres


Bobi je odigrao ukupno 0,3 sekunde. Da, nije šala, a mnogi navijači govore da je u tom trenutku uspeo da upiše makar skok da bi to bila najbolja partija nekog igrača sa tom statistikom. Naravno, ovo je malo u šali, a malo u zbilji. Ali, ono što mu se dešavala u Filadelfija Seventisiksersima dešava se i sada – tokom nekog specijala mora da bude na terenu.

A navijači Milvokija su mu se silno obradovali. Postavili su gomilu fotografija Bobija sa zagrevanja.

Ipak, izdvojio se jedan snimak koji je postavila jedna devojka sa posebnom porukom. Uostalom, upravo ona je snimila sve vreme koje je Marjanović proveo na terenu.

– Trenutak nakon što mi se Marjanović osmehnuo – napisala je Stefani.

A borba na terenu? Pa, dostojna i nekih plej-of mečeva. Imao je Dalas i 16 poena prednosti, ali se ipak ušlo u neizvesnu završnicu. Pre svega zahvaljujući aktuelnom MVP-iju lige Janisu Adetokumpu koji je postigao 48 poena (18/31 iz igre), a pratili su ga Kajl Korver sa 17 (6/8 iz igre), Ersan Iljasova sa 11, Džordž Hil sa 10.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter