Izvor:
17.12.2019 u 09:27
0

POJAČANJE NA MALOM KALEMEGDANU On je novi krilni centar (FOTO)

Iako su svi očekivali da će Crvena zvezda dovesti igrača na poziciji pleja, crveno-beli će još više ojačati reket. Prema nezvaničnim informacijama krilni centar Marko Jagodić Kuridža (32) postigao je dogovor sa srpskim šampionom.

Kuridža je u dresu Primorske blistao u dosadašnjem delu ABA lige, sa prosekom od 13.6 poena, 8 skokova i 2.6 asistencije na 11 mečeva, jedan je od najboljih igrača regionalnog šampionata. Crvenoj zvezdi je na primer u četvrtfinalu Superkupa u Zagrebu kada je sa 18 poena i devet skokova bio najzaslužniji za pobedu Primorske.

Kuridža se u srpskoj košarci afirmisao kao član subotičkog Spartaka, da bi kasnije njegove kvalitete prepoznala Cibona (s kojom je 2014. osvojio ABA ligu). Posle trogodišnjeg staža u zagrebačkom klubu Kuridža je karijeru gradio u Nimburku i Ostendeu da bi u leto 2018. stigao u Primorsku i bio jedan od ključnih igrača u osvajanju istorijske kvadriple krune tima iz Kopra (šampion Slovenije, šampion ABA 2 lige, Kup Slovenije i Superkup Slovenije).


POGLEDAJTE JOŠ SPORTSKIH VESTI

NAKLON ZA KRALJA Novak Ðoković igrač decenije!

ONA NIJE REZERVA, ONA JE PRAVA BOMBA: Golman Zvezde pokazao novu devojku!

GDE JE TU ZVEZDA Za Ligu šampiona u igri DVE MILIJARDE evra!

ČISTKA U ZVEZDI Evo ko odlazi, a tek ko oblači crveno-beli dres

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter