Izvor:
24.12.2019 u 15:20
0

ZVEZDA ZAVRŠILA POSAO Amerikanac iz Olimpijakosa opet u crveno-belom!

žAmerički bek Kevin Panter postao je novi član Crvene zvezde, prenosi Tanjug.

Amerikanac Kevin Panter biće pojačanje Crvene zvezde iz Olimpijakosa, nakon što je već upisan u registru igrača Košarkaškog saveza Srbije kao novi član prvaka Srbije i Jadrana.

Panter igra na poziciji kombo-beka, ima 26 godina, i ponovo će sarađivati sa trenerom Draganom Šakotom kao pre dve godine u AEK-u iz Atine, sa kojim su zajedno osvojili FIBA Ligu šampiona.

CRVENO-BELI DRES ZA CRVENO-BELI Kevin Panter iz Atine stiže u Beograd (VIDEO)

Isti trofej uzeo je i ove godine sa Virtusom iz Bolonje, pod vođstvom Aleksandra Saše Đorđevića, kada je na Fajnal-foru u Antverpenu bio proglašen za MVP-a.

Panter se ove sezone nije snašao u Olimpijakosu, u Evroligi beležio je 6,8 poena u proseku po meču, a u poslednje vreme nije bio u sastavu.


OVO MORATE PROČITATI

VELJKO RAŽNATOVIĆ U "DOBRO JUTRO SRBIJO" Ničega se ne plašim! (VIDEO)

BAKA IVANKA ODUVALA STO SVEĆICA! Neobična rođendanska proslava u Domu penzionera

POLA MILIONA VEŠ MAŠINA SU POTENCIJALNE BOMBE! Poznati proizvođač bele tehnike povlači ih sa tržišta

ZAŠTITNIK GRAĐANA NA HAPPY TV Evo šta će biti sa dužnicima Infostana (VIDEO)

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter