Izvor:
27.12.2019 u 09:24
0

PROFESORE ŠTA TO BI? Bogdan promašio 20 šuteva (VIDEO)

Bogdan Bogdanović je bio jedan od najefikasnijih u redovima "kraljeva" sa 19 poena uz 7 skokova, 3 blokade i 2 asistencije, ali je imao očajno šutersko veče.

Najbolji košarkaš Srbije za 2019. je promašio čak 20 od 28 pokušaja iz igre, od čega su trojke bile čak 3/16!


PROČITAJTE I OVO

HAOS U SKUPŠTINI CRNE GORE! Usvojen zakon o veroispovesti, čuju se pucnji, policija upala sa gas maskama… (GALERIJA)

STRAVIČNA TRAGEDIJA U VRŠCU: Muž ubio ženu, zapalio kuću, pa ubio i sebe!

OTAC TRAŽI PRAVDU ZA ĆERKU: A.A. pronađena sa zdrobljenom glavom! Maratonskom suđenju još se ne nazire kraj!

VOZIO BEZ VOZAČKE DOZVOLE: Uhapšen B.S. koji je u Osijeku pregazio zrenjaninskog glumca i pobegao!

POZNATA PEVAČICA PALA SA MOSTA, PA OBOLELA OD TUMORA: Svaka bolest služi da nas poduči!


Bogdanović je imao i šut za pobedu na 0,2 sekundi pre kraja produžetka, ali nije uspeo da pogodi ni obruč.

Sa tribina se čuo i poneki zvižduk. nakon petog uzastopnog poraza Kingsa. Nemanja Bjelica je za 16 minuta na parketu postigao 7 poena (2/6 iz igre) uz 4 proigravanja.

Najbolji u redovima Kingsa bio je krilni centar Rišon Holms sa dabl-dablom od 20 poena i 18 skokova, 18 je postigao Marvin Begli, a 17 Badi Hild.

Dabl-dabl je imao i Harison Barns sa 11 poena i 10 skokova uz takođe očajno šutersko veče (2/12), dok je dvocifren učinak imao još Kori Džozef sa 10 poena, 7 asistencija i 6 skokova.

Vulvse je do prve pobede u decembru predvodio Đorđi Dijeng sa 21 poenom i 15 skokova, 19 je dodao Robert Kovington, dok je Endru Vigins postigao 18 uz 10 skokova i 7 asistencija.

Dva tima nisu uspela da postignu nijedan koš u poslednja dva minuta regularnog dela meča, a potom ni u poslednjem minutu prvog produžetka.

Kovington i Dijeng odvode Vulvse na 105:99 tri minuta pre kraja drugog, Hild sa pet poena vraća Kingse u egal, ali nije uspeo da pogodi i šut za pobedu uz zvuk sirene.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter