Izvor:
27.12.2019 u 09:24
0

BREJK U KAZANJU Zvezda ide na megdan Zenitu

Košarkaši Crvene zvezde gostuju Zenitu u Kazanju u petak od 18 časova, u 16. kolu Evrolige. Utakmica se ovom prilikom igra u Kazanju, zbog zauzetosti hale u Sankt Peterbugu.

Crveno-beli u meč ulaze sa izmenjenim igračkim kadrom, a posle velike pobede u duelu sa Olimpijakosom u Beogradu i važnog trijumfa u Kopru u ABA ligi.

Trener Dragan Šakota govorio je o dalekom putu, specifičnoj utakmici u kojoj obe ekipe praktično nisu na "svom" terenu, ali i o dolasku Vladimira Štimca i Kevina Pantera.


PROČITAJTE I OVO

HAOS U SKUPŠTINI CRNE GORE! Usvojen zakon o veroispovesti, čuju se pucnji, policija upala sa gas maskama… (GALERIJA)

STRAVIČNA TRAGEDIJA U VRŠCU: Muž ubio ženu, zapalio kuću, pa ubio i sebe!

OTAC TRAŽI PRAVDU ZA ĆERKU: A.A. pronađena sa zdrobljenom glavom! Maratonskom suđenju još se ne nazire kraj!

VOZIO BEZ VOZAČKE DOZVOLE: Uhapšen B.S. koji je u Osijeku pregazio zrenjaninskog glumca i pobegao!

POZNATA PEVAČICA PALA SA MOSTA, PA OBOLELA OD TUMORA: Svaka bolest služi da nas poduči!


– Imamo ispred nas ekipu koja je pobedila CSKA, Olimpijakos, Žalgiris, Valensiju, njihovi rezultati skreću pažnju. To je ruski tim, ali ja bih mu dodao sve karakteristike španskih. Igraju u tranziciji, napadaju brzo, već sam rekao da nam taj stil nije najdrži, ali pokušaćemo da kontrolišemo ritam utakmice – rekao je Šakota.

On je dodao da će ova utakmica biti dijametralno suprotnapo svemu od primera radi, utakmice u Milanu gde je Crvena Zvezda briljirala.

– Ne mogu da predvidim koliko je njima Kazanj domaći teren ili ne, ali kada pričamo o nekim utakmicama iz kojih pokušavamo da izvučemo neka iskustva da bismo ih iskoristili, pozivamo se na neke dobre utakmice. Milano nam je u onom trenutku odgovarao po načinu igranja. Imali smo dosta mogućnosti da se koncentrišemo i da igramo duže napade. Mi ćemo da probamo da pariramo Zenitu, a da li će to biti kao u Milanu, sumnjam jer je drugi profil ekipe. Trudićemo se da nađemo rešenje i u ovakvoj igri.

Zvezda je na deobi 10-14. pozicije u Evroligi sa šest pobeda, dok je Zenit pretposlednji sa samo četiri trijumfa, ali Rusi u meč ulaze osokoljeni velikom pobedom nad Fenerbahčeom u Istanbulu 84:81 u prošlom kolu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter