Izvor:
28.12.2016 u 20:50
0

Radonjić: Daćemo sve od sebe da priredimo zadovoljstvo našim navijačima!

"Daćemo sve od sebe da dobrom igrom proizvedemo ogromno zadovoljstvo našim navijačima", rekao je Radonjić.

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić izjavio je danas da dolazak prvaka Evrope, moskovskog CSKA, u Beograd predstavlja šlag na torti na kraju uspešne godine i da veruje da crveno-beli mogu da nadomeste veliku razliku u kvalitetu dva tima.
"Godinu ponosa i dike završavamo mečom sa prvakom Evrope, još jedno veliko košarkaško veče u Beogradu. Pričati o CSKA je lako, predvode ga Teodosić i De Kolo, ali i ostali igrači su kvalitetni, što su pokazali u njihovom odsustvu. CSKA je i ove godine glavni pretendent za trofej Evrolige. Daćemo sve od sebe da dobrom igrom proizvedemo ogromno zadovoljstvo našim navijačima", rekao je Radonjić na konferenciji za medije u KOMBANK areni.

On je dodao da nema potrebe da se upoređuju sastavi Zvezde i CSKA, jer je poznato da je moskovski gigant favorit.
"Svesni smo velikog napadačkog kvaliteta CSKA, daju u proseku 90 poena po meču. Poređenja radi otišlo nam je letos šest igrača, njima jedan, kada se pričamo o kontinuitetu. Za nas nije dobar momenat ni to što su izgubili u prošlom kolu od Fenerbahčea na svom terenu", kazao je Radonjić.

Radonjić dodaje da sutrašnji duel nema sličnosti sa onim prošlosezonskim u četvrtfinalu Evrolige, kada je CSKA slavio sa 3:0 u seriji.
"Potpuni je drugačija situacija, pričamo o drugim detaljima. Svima je jasno koliki je CSKA favorit, ako nekome nije, ja ne mogu da objasnim. Ipak, ne znači da ne verujemo u trijumf, uvek imamo isti cilj. Nekad je realan, nekad čudo, nekad senzacija, očekujem i da protiv CSKA svi damo sve od sebe".

Utakmica 15. kola Evrolige između Crvene zvezde i moskovskog CSKA igra se sutra od 19 sati u KOMBANK areni.

Mozzartsport
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter