Izvor:
03.01.2017 u 15:57
0

Jokić nastavlja da dominira: Nova magična partija srpskog NBA asa! (VIDEO)

Nikola Jokić nastavlja sa fantastičnim igrama u najjačoj košarkaškoj ligi na svetu, a njegove čudesne poteze imali su priliku da na parketu vide Stef Kari, Kevin Durant i ostatak Golden Stejt Voriorsa.

"Ratnici" su, teže nego što su to očekivali, uspeli da opravdaju ulogu favorita protiv Denvera i savladaju ga sa 127:119, ali je Jokić bio glavna zvezda susreta na njihovom terenu.

I ne čudi: postigao je 21 poen, šutirao 7/15 za dva, 1/2 za tri, imao 13 skokova, sa pet uspešnih proigravanja saigrača bio je najbolji asistent Denvera, a imao je i jednu osvojenu loptu.

To, kako se 21-godišnji reprezentativac Srbije poigravao sa asovima NBA vicešampiona, posebna je priča. O njoj možda najbolje svedoči i snimak kontranapada u kome je Jokić sam prolazi od koša do koša, a pritom driblingom u kome je loptu poslao sebi iza leđa, poptuno izbacio iz igre Drejmonda Grina, te poentirao pokraj Kleja Tompsona i Duranta.

Kevin Durant jeste postigao poen više od Jokića, Stef Kari isto koliko i momak iz Sombora, ali je Durant na parketu proveo 35 minuta, Kari 34, a Jokić samo 24. Uostalom, pogledajte i sami šta je sve radio "ratnicima":

I, dok su navijači Nagetsa, oduševljeni partijom našeg reprezentativca, pisali po društvenim mrežama "on je vanzemaljac", "Jokić je Medžik!", pristalice "ratnika" su posle onog sjajnog prodora kroz srce odbrane Golden Stejta pisale "Odvratno, stavio je ceo naš tim na svoj potez dana".

A bilo je raznih dobrih poteza u minuloj NBA noći. I još sjajnih pojedinaca. Tako je Džejms Harden ponovo ostvario tripl-dabl u dresu Hjustona, ostvarivši 23 poena i po deset skokova i asistencija u pobedi nad Vašingtonom (101:91). Ipak, niko nije imao bolje košgetersko izdanje od Čikagovog Džimija Batlera, koji je postigao čak 52 poena, uz 12 skokova i dvostruko manje asistencija, u trijumfu nad Šarlotom (118:111).

Happy
Foto: Arhivs

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter