30°C

Beograd

NEĆE BITI SPAVANJA: Teo se pridružuje Srbinu u NBA ligi!

Mesecima unazad košarkaška planeta vodi neprestanu polemiku - koji NBA klub će privoleti Miloša Teodosića da napravi taj odlučujući korak kako bi se obreo u Sjedinjene Američke Države. Odgovor je kratak i jasan - Denver Nagetsi!

Iako su se već pominjali brojni klubovi, od Hjustona, preko Jute do San Antonija, Nagetsi razmatraju opciju da angažuju najboljeg evropskog plejmejkera i upare ga sa Nikolom Jokićem.

Za Teodosića su takođe zainteresovani i Juta i San Antonio, a srpskom plejmejkeru ugovor sa CSKA ističe na kraju sezone.

Navodno, u Denveru su jako dobro svesni konkurencije koju imaju, zato i planiraju da Teodosiću pošalju ponudu koju će teško odbiti. Kako finansijski, tako i u dužini saradnje, jer bi se na stolu našao višegodišnji ugovor.

Važnu odluku za Teodosića mogla bi da ima i činjenica da je stručni štab Denvera sastavljen od ljudi bliskih evropskoj košarci. Tu su čak šestorica pomoćnika glavnog trenera Majka Melouna, Đordi Fernandez i Španije i Srbin Ognjen Stojaković, dok je Kris Finč dugi niz godina bio trener na ovom delu Atlantika, s tim da su Rajan Boven i Džon Beket godinama nosili dresove evropskih klubova. Tu je i asistent Generalnog menadžera i predsednik košarkaških operacija, Litvanac Arturas Karnišovas...

Zamislite taj scenario - bio bi to preslikani scenario kao pre gotovo deceniju i po, kada smo besane noći provodili gledajući Vlada Divca i Peđu Stojakovića u Sakramento Kingisima!

Osatanite uz happytv.rs i saznajte najnovija dešavanja.

Mozzartsport
Foto: Arhiva

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar