Izvor:
19.02.2017 u 15:30
0

DŽENKINS JEDVA ČEKA FINALE: Nismo umorni, trofeji se pamte!

Zvezda se plasirala u finale Kupa Radivoja Koraća, a Čarls Dženkins kaže da će trener Dejan Radonjić dobro pripremiti crveno-bele za borbu za prvi trofej u sezoni.

U finalu moramo da odigramo onako kako najbolje znamo. Još ne znamo ko će nam biti protivnik, ali igrali smo protiv oba rivala. Ko god da bude u finalu, trener će nam sastaviti plan kako treba da odigramo i moramo da ispoštujemo dogovor – kazao je Dženkins.

Nisu se crveno-beli ni u drugoj utakmici u Nišu mnogo energetski potrošili, što raduje Dženkinsa, kao i što su se na teren vratili još nedovoljno spremni Nejt Volters i Milko Bjelica.

U poslednje tri utakmice smo igrali dobro i znali smo da iskoristimo našu klupu na pravi način. Dobro je što imamo dublji roster i što možemo da koristimo više igrača u rotaciji. Nisam umoran, ne verujem ni da su ostali igrači u timu. Dobijamo dosta terapije, trudimo se da se odmorimo lepo, da ispraznimo misli i spremno uđemo u naredni meč.

Dženkins je već osvajao "Žućkovu levicu" – u Beogradu 2014. i Nišu 2015. godine.

Igrali smo dva odlična finala i uvek je dobro osvojiti, šta god da igrate. Pobeda je uvek dobra, posebno kada je za trofej, onda je za pamćenje – kazao je Amerikanac.

informer.rs
foto:arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter