Izvor:
28.02.2017 u 20:45
0

Neverovatno: TEODOSIĆ NE MOŽE U NBA?

Sve su glasnije najave da će kapiten reprezentacije Srbije Miloš Teodosić od sledeće sezone igrati u NBA pošto postoji veliko interesovanje brojnih klubova iz te lige za njegove usluge.

On sam je u nekoliko navrata isticao da ne želi da ide tamo da utakmice gleda sa klupe, tj. ukoliko postoji tim koji bi mu dao značajnu minutažu tek onda bi odlučio da se preseli preko "bare".

Svoje mišljenje o tome u opširnom intervjuu za B92, u kom je govorio na brojne teme, dao je i nekadašnji drugi pik na draftu Darko Miličić, koji nije siguran da Teo može fizički da isprati zahteve u NBA.

http://images.happytv.tv/var/resizes/VIP/Milos_Teodosic1.jpg?m=1480255094

– Teodosiću može da se desi ili ovo što se Nikoli dogodilo ili ovo što se dešava Marjanoviću i Bjelici. Fizički ne verujem da može da igra NBA, to je moje mišljenje. Neverovatan je plejmejker, ima neverovatnu asistenciju, vidi što niko ne vidi. Isto tako je prezican, kažnjava sve sa trojke, ali opet u NBA su na plejmejkeru aždaje. Ono što sam godinama viđao u NBA, takvi kao Teo, ta konstitucija, protivnički plejmejkeri idu dole na post, spušta im se lopta na centra, zato što su plejmejkeri kao što je na primer Vestbruk aždaje. Fizički po meni ne može, ali on je mentalno spreman da igra bilo gde. Čitao sam neke njegove izjave da on želi tamo isključivo da ide da bi igrao. Ne verujem da će otići tamo čisto da bi otišao – kazao je Miličić.

Podsećamo da Teodosića u svom timu žele Juta, Denver, San Antonio, a u red je stao i Bruklin, ali takođe ni CSKA ne sedi skrštenih ruku i planira da ponudi srpskom košarkašu rekordan ugovor u istoriji evropske košarke.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter