Izvor:
01.03.2017 u 21:15
0

RADONJIĆ PRED BAMBERG: Ne moramo da pobedimo!

Košarkaši Crvene zvezde sastaju se sa Bambergom u 24. kolu Evrolige sutra od 19 časova u hali "Aleksandar Nikolić".

Trener crveno-belih Dejan Radonjić ne opterećuje se imperativom pobede koju javnost nameće uoči sutrašnjeg duela.

– Ambijent me podseća i na meč sa Žalgirisom, gde se smatralo u tom trenutku da je realno da ga dobijemo, a bili su mnogo bolji od nas tog dana. Nije da nismo željni pobede, nego Evroliga sa ovakvim rezultatima donosi različite momente. Čeka nas težak meč, nismo na nivou najboljih izdanja, zato moramo da napravimo dodatne iskorake da bismo došli do još jedne pobede. Cenimo Bamberg, na osnovu partija koje su pokazali ove sezone trebalo je da budu bolje plasirani – analizirao je na početku izlaganja Radonjić.

Meč sa nemačkim timom ne daje konačnu presudu o plasmanu u narednu fazu. Zvezda je trenutno na 6. poziciji od ukupno 16 timova, sa 13 pobeda i 10 poraza.

– Kad prođeš toliko situacija, onda ne razmišljam o tome da Bamberg mora da se dobije. Prošli smo takve situacije i znamo kako treba da se spremimo. Ima još dosta utakmica koje mogu da odlučuju o plasmanu u top 8, mi imamo dobar položaj trenutno i zato se ništa ne mora – poručio je Radonjić.

Ono što posebno raduje sve u KK Crvena zvezda je bolje stanje povređenih igrača.

– Situacija je nešto bolja što se tiče Marka Gudurića i Stefana Jovića, videćemo još koliko će moći da pomognu. Nemanja Dangubić je počeo sa nešto jačim treninzima, pa ga za oko 10 dana očekujem u timu – zaključio je Radonjić.

Ostao je još mali kontigent karata za sutrašnji meč, ali će i one uskoro biti rasprodate.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter