Izvor:
11.03.2017 u 05:15
0

PORAZ KOJI NE BOLI: Real se revanširao Zvezdi!

Košarkaši Crvene zvezde poraženi su od madridskog Reala (98:68) u meču 25. kola Evrolige.

Real je sada prvi sa 19. pobeda, dok Zvezda sa 14 pobeda i dalje ima velike šanse da se plasira u plej-of.

Utakmica u Madridu protekla je u dominaciji domaćeg tima. Real je osim u prva dva, tri minuta, sve vreme bio u vođstvu. Madriđani su u prvih dvadeset minuta delovali veoma razigrano, iako su protiv sebe imali najbolju odbranu Evrolige.

Koliko je Zvezda, koja je igrala bez povređenog Jovića bila nemoćna u prvom delu meča pokazuje podatak da je Real ubacio 63 poena uz šut za dva poena 15 od 17, uz osam trojki iz 13 pokušaja i devet od deset pogođenih slobodnih bacanja.

Nastavak meča je predstavljao pokušaj srpskog i regionalnog šampiona da smanji zaostatak za liderom i jednim od favorita Evrolige. To nije uspela, pa je "kraljevski klub" ostvario ubedljivu pobedu.

Real je ubacio 12 trojki iz 29 pokušaja, a za dva je šutirao fantastičnih 24-30. Po 12 poena ubacili su Mačiulis, Tejlor i Ajon. U sastavu crveno-belih, Simonović je postigao 13 poena, Dženkins je dodao 10, a Volters i Bjelica po 9 poena.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter