Izvor:
11.03.2017 u 10:19
0

Radonjić iskren posle Reala: ODIGRALI SMO NAJLOŠIJU ODBRANU U SEZONI!

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić iskreno je rekao posle poraza od Reala (98:68) da su u 25. kolu Evrolige prikazali jednu od najslabijih partija u defanzivi.

Real je odigrao sjajno, a mi smo prikazali najlošiju odbrnu ove sezone u prvom poluvremnu. Imali su veliku prednost i kontrolisali su utakmicu, pa samo mogu da im čestitam – rekao je Radonjić.

Crveno-beli su do finiša prve deonice parirali kraljevićima koji su pred svojim navijačima ubedljivo slavili i tako osigurali plasman u Top 8.

Posle prve četvrtine sam im rekao da pokušaju da poprave odbranu i da igraju. Nakon poluvremena bilo je jasno da je odbrana bila očajna. Igrači su imali želju, ali je Real bio odličan. Ima mnogo utakmica posle ove, moram da razmišljam i o njima. Imamo problema sa povredama i u poslednjih 10, 15 dana i o tome moram da vodim računa – dodao je Radonjić.

Zvezda u ponedeljak dočekuje Budućnost za kraj ligaškog dela ABA lige i onda gostuje Armaniju narednog četvrtka, 16. marta u nastavku borbe za četvrtfinale Evrolige.

Blic
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter