Izvor:
23.03.2017 u 16:01
0

ČUDO IZ SRBIJE: Jokić jači i od Lebrona! (VIDEO)

Ni kralj ne može ništa Nikoli Jokiću!

Srpski centar ostvario je i 36. dabl-dabl učinak ove sezone, doprineo je pobedi Denvera nad Klivlendom (126:113), ali ono što je najviše privuklo pažnju je kako se Somborac nosio sa zvezdom protivhničkog tima Lebronom Džejmsom.

"Kralj" Džejms sjajno je odigrao odbranu, ali nije mogao sa hrabrim Jokićem.

Jokić je leđima igrao protiv Lebrona, uspeo je da ga ugura do koša i onda da poentira preko ruke najboljeg igrača NBA lige i sveta. Denver je ovom pobedom napravio značajan korak ka plej-ofu.

– Samo sam pokušavao da poentiram, nije me zanimalo da li je to on, ili bilo ko drugi. Hteo sam poene, to je sve – objasnio je Jokić, koji je za 28 minuta postigao 16 poena i 10 skokova.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter