Izvor:
25.03.2017 u 15:09
0

MALOUN U TRANSU ZBOG JOKIĆA: Samo želim da vidim šta će uraditi sledeće, uživanje je gledati ga! (video)

Trener košarkaša Denvera Majkl Maloun u neverici je posle pobede nad Indijanom sa 125:117, zbog novih bravura Nikole Jokića.

Ja samo radim ono što je potrebno da pobedimo, skokovi, asistencije, postavljam se u blokove, pogađam, šta god… Samo uzimam ono što mi igra daje, to je sve – jednostavan je bio Jokić posle dabl-dabla, ali Maloun je podlegao euforiji.

Samo želiš da vidiš šta će uraditi sledeće, uživanje je gledati dečka, zastrašujuće je samo što će biti sve bolji. Izgradio je ime, sve bolje partije su samo kredit za njega i njegovu radnu etiku – poručio je Maloun. Ravnodušan nije bio ni trener Indijane.

Njegov košarkaški IQ je van granica, poredili smo ga sa Bilom Voltonomrekao je Nejt Mekmilan, aludirajući na legendarnog centra koji je bio jedan od najboljih asistenata na poziciji petice.

Palo je i pitanje o srpskom jeziku koji je Maloun počeo da uči.

Ne bih baš mogao da kažem sve što sam naučio na srpskom jer ima mnogo ružnih reči… Šalu na stranu, Nikola je odličan momak i ponosan sam na njega, verujem da Srbija i Sombor odakle dolazi gledaju sve njegove mečeve. Roditelji su uz njega, cela zemlja, učiniće ga najboljim, reprezentuje Srbiju na najbolji mogući način.

Telegraf
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter