Izvor:
25.03.2017 u 15:44
0

PREDSEDNIK CSKA OTKRIO: Rusi puštaju Tea u NBA ligu!

Interesovanje NBA klubova za Teodosića još je jedan dokaz koliko je on veliki igrač i da smo imali valjan razlog što smo verovali u njega svih ovih godina, rekao je Vatutin

Miloš Teodosić bi sledeće sezone mogao da ode u NBA ligu.

Nakon što je poznati košarkaški trener Dejvid Blat rekao da srpski košarkaš ima mesto u bilo kom timu u Americi, povodom statusa Miloša Teodosića (30) oglasio se i prvi čovek CSKA iz Moskve Andrej Vatutin. Prvi plej srpske reprezentacije nosi dres ruskog kluba od 2011. godine.
Interesovanje NBA klubova za Teodosića još je jedan dokaz koliko je on veliki igrač i da smo imali valjan razlog što smo verovali u njega svih ovih godina. Ipak, uz dužno poštovanje prema Milošu, CSKA nije samo Teodosić, Hrijapa ili De Kolo. CSKA je tim – poručio je Vatutin, a potom dodao:
Na kraju sezone ističu ugovori devetorici naših igrača. Tokom leta stručni štab i klupska uprava imaće mnogo posla na kompletiranju tima, a dogovor je proizvod strpljenja dve strane. Ako se narednog leta volja i želja CSKA i Teodosića budu poklapali kao do sada, onda je to jedna stvar, a ako se ne budu poklapali, sasvim druga.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter