Izvor:
28.03.2017 u 14:37
0

KK CRVENA ZVEZDA: Ko to pokušava da nas deli?

KK Crvena zvezda mts već drugi put u kratkom vremenskom periodu je primoran da se obrati javnosti, jer atmosfera koja se stvara oko našeg kluba i crveno-bele boje, navodi na jednostavno pitanje – Ko to pokušava da nas deli?

Uvek su nas učili da igramo pošteno, da verujemo do kraja uz naš i u naš klub, da nema malih i većih Zvezdaša, da smo jedna boja… i zato smo jedinstveni, zato smo Crvena zvezda!

KK Crvena zvezda mts je sada redovni osvajač regionalnih i domaćih takmičenja, i potpuno ravnopravan učesnik Evrolige! Ponos zemlje iz koje dolazi i koju predstavlja…već smo upozoravali da taj uspeh „nekima" smeta! Zato možda i ne iznenađuju „čudna" dešavanja na koja smo ukazivali prethodnih nedelja, a koja kulminiraju nakon naše utakmice sa „Olimpijakosom" našim bratskim klubom.

Predsednik KK Crvena zvezda mts Nebojša Čović:

– Ovo je još jedan napad na „mala vrata" na sve što radimo, na Crvenu zvezdu. Odmah da razjasnim, utakmica sa Olimpijakosom treba da predstavlja svima primer poštenja i sportskog fer pleja. Ovo je sport, i nikada u životu ne bih pustio brata da me pobedi, i nikada ne bih ni kalkulisao. Verujem da isto razmišljaju i u Pireju, pobedili su nas košem u poslednjoj sekundi produžetka. Uostalom, zato smo i bratski klubovi jer imamo isto shvatanje sporta! To što neki drugi imaju drugačiju filosofiju, mene apsolutno ne zanima! Mi ne puštamo nikada nikoga, mi ne! Naši odnosi će ostati bratski i prijateljski, jer je to tradicija koja se neguje 30 godina, i sigurno je da nijedno sportsko nadmetanje neće promeniti. Isto tako ćemo se boriti da nam niko to i ne pokvari. Ono što me muči je pitanje, ko želi da pokvari te odnose, a sada je izvesno da takvih ima? Očigledno da neko smišljeno pokušava da svađa navijače Crvene zvezde koji su decenijama poznati upravo po jedinstvu!

Baš sada, kada su ti udari sve jači, a trenutak je vrlo interesantan, moram da podsetim, da su „neki" pokušavali da posvađaju i naš fudbalski klub sa košarkaškim, iako su nam fudbaleri rado viđeni gosti na utakmicama…i mi na njihovim. Ko pušta glasine o odlascima naših igrača tri meseca pre kraja sezone, ko dezinformiše javnost o dolascima Antića, Markovića, Nedovića, i milionima evra koje navodno spremamo za sledeću sezonu, a borimo se da završimo ovu? Ko po već oprobanom receptu dezinformacija i putem raznih mreža širi podele među Zvezdašima?

U šumi problema mi, svi zajedno, na tribinama, nismo videli ni Drvo koje nam je donelo neprijatnosti i pokušalo da nas posvađa i podeli prošlog četvrtka zarad interesa nekog trećeg. Zato, na kraju apelujem na sve – nema većih i manjih Zvezdaša, nema velikih i malih utakmica, ne nasedajte na podvale, naručene tekstove koji rasplamsavaju „podele" na „ove" i „one" navijače, i od tih zlonamernika potrebno je da se svi čuvamo, i tako sačuvamo Crvenu zvezdu!

Uostalom, samo zajedno smo mogli da uradimo ono što nam priznaju cela Evropa i svet – da dolazimo do velikih pobeda, da pravimo najbolju atmosferu na utakmicama Evrolige. I takvu atmosferu očekujem i u petak protiv UNIKS-a kao i na svim ostalim utakmicama na koje treba da dolazite i podržite svoj klub" rekao je ovim povodom predsednik KK Crvena zvezda mts Nebojša Čović.

happytv.rs
Foto: kkcrvenazvezda.rs

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter