Izvor:
31.03.2017 u 23:51
0

CRVENA ZVEZDA IGRA PROTIV UNIKSA: Crveno beli oslabljeni izostankom Jovića!

Košarkaši Crvene zvezde igraju protiv Uniksa u okviru 29. kola Evrolige.

Pošto je Darušafaka u Nemačkoj savladala Bamberg (99:97), Zvezdin meč sa Uniksom u Beogradu ima rezultatski značaj utoliko što bi u slučaju da Zvezda pobedu u Istanbulu naredne sedmice morala da slavi bilo kakvu pobedu, dok će u slučaju poraza od ruskog tima, Darušafaku morati da savlada sa 4 poena razlike.

"Maksimalno smo motivisani da savladamo Uniks. Za to je potrebno da igramo dobro, ne samo odbranu već da budemo bolji i u napadačkom smislu od prošlih mečeva i sa našim navijačima zadovoljni završimo domaćinstvo u regularnom delu Evrolige", rekao je trener crveno-belih Dejan Radonjić.

Zvezda će biti oslabljena neigranjem Stefana Jovića, koji je obnovio povredu leđa na utakmici protiv Budućnosti u polufinalu Jadranske lige.

Zvezda je u poslenje tri utakmice imala problema sa realizacijom, a ni u jednoj posle 40 minuta nije dala više od 60 poena, za šta je Radonjić okrivio težak raspored.

"Takav raspored nema niko osim nas. Ne bih mogao da kažem da je to bilo šta osim preteškog rasporeda. Jasno je da procenti nisu dobri, ali treba uzeti u obzir objektivne okolnosti. Naravno, pokušaćemo da to izgleda bolje. Ali, imamo period u kom ne možemo da se dovoljno odmorimo i pripremimo. Moramo da radimo u rasporedu koji imamo najbolje moguće. Bićemo bolji, ali je potrošnja ogromna", izjavio je on.

Radonjić je za Uniks rekao da je to ekipa koja ima kvalitet, koji je pokazala u mnogim situacijama dosada tokom evroligaške sezone.

"Uniks je na poziciji na kojoj jeste, ali ima veliki individualni kvalitet. Tim sa Kitom Lengfordom i ostalim kvalitetnim i iskusnim igračima može da bude nezgodan za svakog, bez obzira na mesto igranja utakmice. Kompletni mogu da igraju na nivou koji ukazuje na to da će biti dobar, dobar meč", rekao je Radonjić.

Izvor:Kurir.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter