Izvor:
03.04.2017 u 17:22
0

Skandal: CRNOGORSKI NAVIJAČI TRAŽE KAZNE ZA IGRAČE ZBOG DIZANJA TRI PRSTA!

Članovi navijačke grupe "Crnogorci jug", koji prate utakmice reprezentacija svoje zemlje, zatražila je da se kazne članovi juniorske košarkaške reprezentacije jer su dizali tri prsta!

Šokirani načinom na koji su crnogorski igrači proslavili trijumf na turniru, iz udruženja navijača "Crnogorci jug" poslali su, sa osam meseci zakašnjenja, otvoreno pismo generalnom sekretaru KSCG Petru Popoviću.

http://images.happytv.tv/var/resizes/Informativa/cg%20navijaci.JPG?m=1491214756

Fotografija je snimljena prošlog leta na turniru B divizije Evropskog prvenstva u Skoplju, gde je Crna Gora bila pobednik. Interetom se proširila slika na kojoj se vidi da većina članova tima uz pehar, osmehe, crveni dres i crnogorski grb, diže i – tri prsta!

"Momci koji su izabrani treba da posluže kao primer svoj ostaloj omladini koja sanja da obuče dres Crne Gore. Ukoliko se ovakvo ponašanje nastavi, za njih neće imati ko da navija. Brukaju i nas i vas i našu svetinju – Crnu Goru!", navedeno je u pismu navijačkog udruženja.

KURIR

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter