Izvor:
07.04.2017 u 02:38
0

BLAT PRED MEČ ODLUKE: Zvezda je veoma dobar i kvalitetan tim, kao i mi!

Trener košarkaša Darušafake Dejvid Blat rekao je pred odlučujući meč sa Crvenom zvezdom u poslednjem kolu ligaškog dela Evrolige da očekuje rekordnu posetu u hali i odličnu utakmicu.

Amerikanac koji je osvajao i reprezentativnu titulu prvaka Evrope (sa Rusijom 2007) i klupsku (sa Makabijem 2014) i igrao finale NBA lige sa Klivlendom 2015. godine, sa nestrpljenjem iščekuje meč 30. kola Evrolige, koji će direktno odlučiti poslednjeg učesnika plej-ofa.

"Ovo je već 30. utakmica u Evroligi, pred koju su oba tima u poziciji da se plasiraju u plej-of. Trebalo bi da bude odlična utakmica. Zvezda je veoma dobar i kvalitetan tim, kao što smo i mi. Neka pobedi bolji. Srećni smo što je naša publika postala tako prijateljska prema nama i zaista dolazi da nas podržava. Bićemo rasprodati prvi put ove godine i očekujemo da postavimo novi rekord po posećenosti. To je velika stvar", rekao je Blat.

Zvezda pred ovaj meč ima skor 16-13, dok je Darušafaka na 15-14. Međutim, turski tim ima na pobedu iz prvog kola i meča odigranog u Beogradu (70:73).

Meč odluke igra se u "Folksvagen areni" u Istanbulu, u petak od 19 časova.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter