Izvor:
27.04.2016 u 18:10
0

ABA LIGA: Sutra prva utakmica Zvezde i Mega Leksa, karte u prodaji

Sutra uveče igra se prva utakmica finala ABA lige između Crvene zvezde i Mega Leksa. Domaćin prve dve utakmice biće crveno-beli a mečevi se igraju u dvorani "Aleksandar Nikolić".

Košarkaš Crvene zvezde Stefan Jović rekao je da je njegov tim potpuno fokusiran na utakmice sa Mega Leksom u finalu plej-ofa ABA lige i naglasio da rezultati tima iz Mitrovice ove sezone nisu iznenađujući.

– Završili smo evropsku sezonu istorijskim uspehom, sada smo potpuno fokusirani na finale ABA lige. Mega je promenila sastav u odnosu na prošlu sezonu, došli su strani igraci koje mnogi od nas nisu poznavali i nije se znalo šta od njih može da se očekuje. Rukovodstvo kluba pokazalo da zna šta radi. Uspeh Mege nije iznenađujući, reč je o mladom timu koji vrši pritisak tokom svih 40 minuta utakmice – rekao je plejmejker crveno-belih.

Smatra da je rasterećenost glavna prednost Mega Leksa.

– Znamo da je najteže ostati na vrhu. Mega je već ostvarila veliki uspeh eliminacijom Budućnosti u polufinalu i neće nositi teret visokih očekivanja, što može da joj olakša posao. Moramo da pripremimo adekvatan odgovor na njihov stil igre, koji je atipičan u odnosu na ostale timove ABA lige – zaključio je Jović.

Prva utakmica finalne serije ABA lige, između Crvene zvezde i Mega Leksa igra se sutra od 19 sati u hali Aleksandar Nikolić, a karte su u prodaji od danas u poslovnicama Eventim-a, a na na dan utakmice i na blagajnama dvorane.

Tanjug
Foto: Wikipedia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter