Izvor:
26.04.2017 u 17:29
0

TEO IGRAO POD INEKCIJAMA I RAZVALIO: Trener CSK pohvalio našeg košarkaša!

Košarkaš CSKA Miloš Teodosić pod injekcijama i sa bolom u stopalu pomogao je timu da pobedi Baskoniju i izbori plasman na Fajnal-for Evrolige, otkrio je trener Dimitris Itudis.

"Svaka čast mom timu i igračima, zaslužili su veliki aplauz, posebno jer je nekoliko njih igralo sa povredom. Teodosić je igrao pod injekcijama, pre utakmice nije trenirao, ali je izašao je na teren sa bolom u stopalu. Ipak, želeo je da pomogne", rekao je Itudis posle meča.

Teodosić je sa 13 poena, četiri asistencije i dva skoka dao doprinos pobedi CSKA 90:88 u Vitoriji kojom su Moskovljani sa 3:0 u seriji obezbedili Fajnal-for u Istanbulu.

Košarkaši CSKA brane evropsku titulu u Istanbulu na završnom turniru koji se održava od 19. do 21. maja.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter