Izvor:
01.05.2017 u 21:01
0

Radonjić u problemu: NE ZNAM S KOJIM TIMOM ĆU NA TEREN!

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić kaže da kao i uvek očekuje veoma interesantan duel sa Mega Leksom, istakavši da ne zna u kom će sastavu ekipa nastupiti.

Srpski i regionalni šampion dočekuje ekipu Dejana Milojevića u utorak od 18 časova u četvrtom kolu Superlige Srbije.

"Očekuje nas još jedna utakmica sa ekipom koja je nastupala u ABA ligi ove sezone. Mega je tim sa puno talentovanih igrača kojima je priododato nekoliko iskusnijih… Utakmice sa njima su uvek bile vrlo interesantne, ali se nadam da ćemo nastaviti u dobrom ritmu. Sigurno je da ćemo u ovom meču biti veoma oslabljeni, ali je još uvek neizvesno u kom sastavu ćemo nastupiti u ovoj utakmici. Tu odluku ćemo doneti na sam dan utakmice", rekao je Radonjić.

Tim sa Malog Kalemegdana u prva tri kola ima isto toliko pobeda.

Ulaznice će se prodavati i na dan utakmice, u utorak od 15 časova na blagajnama dvorane "Aleksandar Nikolić".

b92.net
foto: aba-liga.com

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter