Izvor:
08.06.2016 u 21:00
0

RADONJIĆ POSLE PORAZA OD PARTIZANA: Moraćemo težim putem do titule

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić ocenio je da je Partizan zasluženo pobedio njegovu ekipu u finalnoj seriji plej-ofa Super lige, kao i da protivnik nije "mnogo slabiji" od njegove ekipe, kao što postoji slika u javnosti.

– Čestitam Partizanu na pobedi. Bili su bolji večeras od nas i zasluženo su nas pobedili. Čekali smo neku šansu na kraju, ali su nas zasluženo savladali. Kreira se ambijent da je Partizan mnogo slabiji od nas, a znam dobro da nije tako – rekao je Radonjić posle meča.

Partizan je pobedio sa 75:72 i tako smanjio na 2:1 u seriji.

– Najavljivao sam posle prvog i posle drugog meča da razlika u kvalitetu nije tolika. Ne zbog toga da bih radio nešto što se saopštava, nego zato što sam siguran da je to tako i znam da je to tako. Imaju iskustva i kvalitet i dugačak roster i uslova da igraju protiv nas – kazao je trener Zvezde.

Sledeći meč igra se u četvrtak, a Zvezda bi pobedom odbranila titulu.

– Došli smo do toga da idemo težim putem do onoga što želimo. Znamo šta nas čeka, uradićemo sve da savladamo Partizan u sledećem meču. Idemo za dva dana da pred njihovim navijačima odigramo dobar meč, a svesni smo činjenice da nas čeka težak zadatak. Znamo to odlično. Ne pričam to da bih nekog upozoravao, nego smatram da je to tako i znam da je to tako – rekao je Radonjić.

Izvor: Beta
Foto: Facebook/KK Crvena zvezda

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter