Izvor:
09.06.2016 u 15:23
0

FINALE SUPERLIGE SRBIJE: Zvezda ima drugu meč loptu, Partizan se bori za majstoricu

Košarkaši Partizana dočekuju Crvenu zvezdu večeras u četvrtom meču finala Superlige, sa ambicijom da onemoguće drugu šansu crveno-belima za titulu i izbore majstoricu.

Ekipa crno-belihh na pravi način odgovorila je posle dva bolna poraza od večitog rivala i brejkom na "već viđenom" šampionskom slavlju Crvene zvezde unela neizvesnost.

Aktuelni šampion ima drugu "meč loptu" za odbranu trofeja, ali prema rečima trenera Dejana Radonjića put je sada znatno teži jer se igra pred gostujućim navijačima.

– Znamo šta nas čeka, pokušaćemo da odgovorimo i dobijemo Partizan u sledećem meču. Daćemo sve od sebe da slavimo još jednom, iako smo svesni činjenice da nas čeka težak posao. Kreira se ambijent da je Partizan mnogo slabiji od nas, ali sam i prethodna tri puta najavljivao težak meč, ne zbog pro forme, već jer smatram tako – rekao je Radonjć.

Njegov kolega sa klupe Partizana Aleksandar Džikić ističe da će se crno-beli boriti sve dok finalna serija traje.

– Izborili smo se za još jedan meč pred našim navijačima. To će dovesti do promena u obe ekipe, kada je u pitanju opterećenje i imperativ. Očekuje nas agresivan i kvalitetan protivnik, i moramo da budemo spremni za borbu svih 40 minuta – rekao je Džikić.

Utakmica između Partizana i Crvene zvezde igra se večeras od 21 sat u hali "Aleksandar Nikolić".

Tanjug
Foto: Facebook/KK Partizan

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter