Izvor:
13.06.2017 u 20:58
0

Rodman otišao u Severnu Koreju: OTVARAM VRATA AMERIKANCIMA!

Proslavljeni američki košarkaš Denis Rodman rekao je da odlaskom u Severnu Koreju, prvi put otkad je Donald Tramp postavljen za predsednika SAD, pokušava da otvori vrata svim Amerikancima u toj zemlji.

Nekadašnja NBA zvezda je od 2013. godine četiri puta bio u poseti Pjongjangu i tamošnjem kontroverznom predsedniku Kimu Džong-Unu, za koga je rekao da mu je prijatelj, a svaki put je dočekan crvenim tepihom.

Rodman je na aerodrom u Pekingu, odakle će da produži za prestonicu Severne Koreje, došao u majici koja promoviše legalizaciju marihuane.

– Da li sam pričao sa Trampom o ovom putovanju? Prilično sam siguran da je jako srećan zbog što pokušavam da ostvarim nešto u obostranu korist – rekao je Rodman, a prenosi ESPN.

Rodman se našao na udaru brojih kritika jer putuje u Severnu Koreju u trenucima kada vlada tenzija na relaciji Pjongjang – Vašington zbog severnokorejskog programa oko nuklearnog oružja.

Rodman ima poseban status u Severnoj Koreji, na čiji odlazak državljana SAD upozoravaju američki zvaničnici zbog bezbednosti, a čak je pre tri godine organizovao revijalnu košarkašku utakmicu u čast rođendana Kima Džong-Una.

Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter