Izvor:
29.07.2017 u 15:23
0

Marko Simonović na dužoj pauzi: PROPUŠTA EVROPSKO PRVENSTVO!

Marko Simonović najverovatnije će propustiti Evropsko prvenstvo.

Osvajač srebrnih medalja na Svetkom prvenstvu i Olimpijskim igrama napustio je pripreme reprezentacije na Kopaoniku u petak i vratio se u Beograd na detaljne preglede.

Novom igraču Zenita iz Sankt Peterburga je palac desne šake imobilisan, a prvi pregledi su pokazali da ga nažalost čeka duža pauza.

"Marko Simonović se požalio na bol u šaci i palcu desne ruke, pa je sa medicinskim timom naše seniorske selekcije sa Kopaonika stigao u Beograd na dodatne preglede. Kao prva mera preduzeta je imobilizacija palca, a kada se obave svi pregledi i završi dijagnostika, biće odlučeno o načinu daljeg lečenja", navodi se u saopštenju na sajtu KSS.

Izostanak sjajnog šutera biće veliki hendikep za Aleksandra Đorđevića, koji je već u deficitu s krilnim igračima, a od ranije je poznato da neće moći da računa na Nemanju Bjelicu i Nikolu Jokića.

Četrdeseti Evrobasket na programu je od 31. avgusta do 17. septembra u Turskoj, Rumuniji, Finskoj i Izreaelu, a naša selekcija nalazi se u grupi D koja će se igrati u Istanbulu, zajedno sa Velikom Britanijom, Rusijom, Letonijom, Belgijom i reprezentacijom domaćina.

novosti.rs
Foto: arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter