Izvor:
03.08.2017 u 02:43
0

Saletova Srbija krenula odlično: Oborili „studente“ u punoj dvorani u Kraljevu!

Izabranici Aleksandra Đorđevića savladali su univerzitetski tim u krcatoj dvorani u Kraljevu rezultatom 77:54.

A tim je nastupio bez povređenih Marka Simonovića (verovatno propušta EP), Nemanje Nedovića (problem sa ramenom) i Mirsolava Raduljice, a nije nastupio ni kapiten Miloš Teodosić. Na ovom meču je kapiten bio Milan Mačvan.

Najefikasniji je buo Stefan Jović sa 11 poena, a deset je dodao Marko Gudurić. Sa osam poena su meč završili Bogdan Bogdanović, Boban Marjanović i Mačvan. Na drugoj strani su se najviše istakli Marko Tejić sa 13 i Ilija Đoković sa 11 poena.

Srbija je započela meč sa petorkom Micić, Milosavljević, Lučić, Birčević i Štimac, ali je Đorđević dosta rotirao igrače tokom meča.

Univerzitetska selekcija je uspevala da pruži otpor u prvoj četvrtini, da bi u drugoj četvrtini pšreko Ilije Đokovića i Pavlovića uspeli da se domognu i prednosti od 26:20. Od tog momenta je usledila serija 7:0 kojoj je doprinos najviše dao Jović i A selekcija više nije ispuštala vođstvo.

Drugo poluvreme je Bogdanović otvorio trojkom, a istom merom je uzbratio Pavlović. U trećoj četvrtini je i odlučeno pitanje pobednika, koja je pripala A timu rezultatom 22:12. Do kraja utakmice su ipak "orlovi" bili na visini zadatka, proradio je i šut, pogotovo Miciću i Guduriću.

Izabranici Saleta Đorđevića se vraćaju na Kopaonik, gde će biti do 6. avgusta, a od 11. do 13. avgusta ih čeka turnir Trofej Beograda.

Telegraf
Foto: Twitter/@KSSrbije

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter