Izvor:
07.08.2017 u 18:47
0

Alimpijević: Nije novi početak, nego novi ciklus!

Košarkasi Crvene zvezde, sa novim trenerom Dušanom Alimpijevićem, počeli su danas pripreme za predstojeću sezonu, u kojoj će prioritet opet biti na ABA ligi i domaćim takmicenjima.

"Prioritet je ABA liga, zbog težine i značaja koji ima, tu su i nacionalna takmičenja, prvenstvo i Kup. Naravno da navijace najviše interesuje Evroliga, zbog kvaliteta timova i težine takmičenja, sigurno je da ćemo imati motiva da budemo što bolji. Da u svakoj utakmici znamo šta nosi ime Crvene zvezde. Ovo nije novi početak, daleko od toga, ali jeste nov ciklus. Potrebno nam je isa trpljenje i uveren sam da će dobre partije doći", rekao je Alimpijević novinarima u dvorani Aleksandar NIkolić.

Prema njegovima rečima, Zvezda će do kraja prelaznog roka angažovati još dva ili tri pojacanja.

"Glavni i najteži posao, koji smo imali, to je bilo stvaranje baze i povećavanje baze srpskih igrača. I mislim da smo uradili to jako dobro. Od stranih pojačanja, u ovom trenutku, tu je Feldin, a u zavisnosti od potreba, dovešćemo još, ne manje od dva, a ne više od tri stranca", istakao je Alimpijević.

Na prvom treningu nije bilo Branka Lazića, koji je na pripremama sa reprezentacijom Srbije, dok će se Džejms Feldin naknadno priključiti.

U Zvezdinoj novoj "Najk" opremi danas su trenirali: Petar Rakićević, Nikola Radičević, Aleksa Radanov, Ognjen Dobrić, Dejan Davidovac, Marko Kešelj, Nemanja Dangubić, Stefan Lazarević, Boriša Simanić, Stefan Janković, Nikola Jovanović, Dragan Apić i Milko Bjelica.

Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter