Izvor:
12.08.2017 u 23:21
0

GORI ATINA: Košarkaš Olimpijakosa prešao u Panatinaikos!

Amerikanac Met Lodžeski (32) napravio je vrlo zanimljiv korak u karijeri: prešao je iz Olimpijakosa u redove najvećeg rivala Panatinaikosa!

Šampion Grčke potvrdio je transfer na svom sajtu.

O rivalitetu dva najveća grčka kluba suvišno je govoriti i ne treba biti previše mudar pa zaključiti da Lodžeskog čeka pakao kada bude igrao mečeve u dvorani koja mu je bila dom prethodne četiri sezone.

Za njega ona više neće biti dvorana "Mira i prijateljstva", već sve suprotno.

Grčki mediji pišu da je Lodžeski prelaskom u redove omraženog rivala želeo da se osveti klubu iz Pireja koji mu nije ponudio novi ugovor, a ovaj je to očekivao.

Za Amerikanca sa belgijskim pasošem zainteresovana je bila i Barselona, ali su Katalonci odustali zbog prevelikih zahteva Lodžeskog (tražio milion evra po sezoni), kao i još nekolicina klubova.

Na kraju je hrabro izabrao Panatinaikos od koga će dobiti nešto manje od 500.000 evra za godinu dana.

PAO će biti tek četvrti klub u karijeri ovog košarkaša, posle Okapi Alstara, Ostendea i Olimpijakosa.

Teško da će ovaj prelazak iz jednog u drugi najveći klub izazvati buru kao što je to bilo onda kada je Spanulis otišao u suprotnom smeru, ali sigurno je da navijači kluba iz Pireja najblaže rečeno neće nimalo blagonaklono gledati na potez Lodžeskog.

Telegraf
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter